Begrenzen en uitnodigen

Type aanbod

  • Workshops en trainingen

Geschikt voor

  • In de boardroom
  • In de docentenkamer
  • In de klas

Thema

  • Diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid
  • Sociale veiligheid en solidariteit

Hoe reageren je medewerkers op extreme uitspraken? Hoe kun je voorkomen dat een discussie binnen het team tot onrust of zelfs polarisatie leidt? Onze training wij-zij zorgt ervoor dat jij samen met je team kan oefenen met het actief uitdragen van de inclusieve norm. Deze training biedt een verdieping waarbij deelnemers met zowel theorie als met een trainingsacteur op de dynamiek van polarisatie en de verbinding opzoeken door het oefenen met begrenzen en uitnodigen.

Training begrenzen en uitnodigen

Samen met je team werken aan het uitdragen van de inclusieve norm op de werkvloer zorgt ervoor dat er een veilig klimaat wordt gecreëerd waarin men zichzelf durft te zijn. Bij deze training oefenen deelnemers met het structureel bespreekbaar maken van gevoelige maatschappelijke onderwerpen, beter omgaan met wij-zij denken en een veilig klimaat creëren. Deelnemers vergroten hun vaardigheden en krijgen praktische handvatten om te gebruiken in polariserende gesprekken. Deze training wordt gefaciliteerd door een trainer in combinatie met een trainingsacteur.

Wat levert het op?

Deze training geeft deelnemers inzicht in het polarisatie model, begrenzen & uitnodigen (Ó Leon Meijs) en welke rol zij hierbinnen spelen. Hiermee vergoten jij en je team hun vaardigheden en krijgen jullie praktische handvatten om de geleerde mechanismen in te zetten. Hierdoor creëren jullie samen een fijne werksetting voor iedereen.

Leer Karin beter kennen

Karin Lachmising

Projectleider

Deze training sluit goed aan bij andere projecten. Meer weten over wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Of bekijk de rest van ons team